DE WRAP ZAAK

Wie, Wat en Waarom

 

De Wrap Zaak richt zich in eerste instantie op het wrappen van auto's, maar wrapt daarnaast ook ander producten naar keuze. Wrappen is beplakken of inpakken van je auto met folie. Dit gebeurt met een hoogwaardige folie van 3M of Avery. Deze folie is een beschermlaag voor de orginele lak en een mooi design of aparte kleur om je auto te personaliseren.

Binnen het auto wrappen zijn er naast het volledig wrappen van de auto diverse andere mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ramen voorzien van smoke glass, of tinten of het aanbrengen van een  transparante beschermingsfolie om krassen of steenslag in de lak te voorkomen en daarbij wel de originele lak te behouden.

Wil je een scooter, boot of motor wrappen dat kunnen wij ook. Ook  kunststof kozijnen, reclame uitingen voor beursstands, of interieur delen kunnen door ons worden gewrapt. Ook voor de laatste wens kunnen wij van pas komen om een grafkist te personaliseren voor de uitvaart.

Kortom bijna alle creaties en ideeën zijn dus mogelijk. Neem bij ideeën of interesse gerust contact op en samen bespreken we de mogelijkheid en creëren wij het.

Neem gerust contact op via de contactpagina op deze website of bel of app naar 06-51163854.